• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Butter Facilities

Butter facilities is een allround schoonmaakbedrijf met tal van gespecialiseerde diensten. Wij maken onder meer schoon voor Verenigingen van Eigenaren, bedrijven, medische praktijken, restaurants en scholen. Dit doen wij met een ervaren team vol passie en enthousiasme sinds 2002. Als het aankomt op schoonmaak en onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Butter Facilities houden wij van duidelijke afspraken en een goede communicatie via een vast contactpersoon. Op ons kantoor werken wij met korte lijnen. U kunt naast onze 24 uurs calamiteiten service, 7 dagen per week, 24 uur per dag op onze inzet rekenen.

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor diverse specialistische schoonmaak en glasbewassing. Onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd en kunnen uit de voeten met alle vormen van glasbewassing, van gondels tot authentieke ladders. Onze medewerkers hebben indien nodig een specialistische opleiding gevolgd om u optimaal van dienst te zijn.

Tijdens al onze werkzaamheden hebben wij oog voor duurzaamheid en het milieu. Zo gebruiken wij alleen Tana Green Care producten die een “Cradle to Cradle”certificaat hebben. Die wij voor een voordelige prijs kunnen inkopen. Hierdoor geniet u van hoge kwaliteit en bespaart u aanzienlijk op kosten.

Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Een bedrijf met ervaren mensen die flexibel, communicatief, betrouwbaar, gemotiveerd en creatief zijn. Wij denken graag met u mee en staan paraat voor advies op maat.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman