• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een van de specialiteiten van Butter Facilities. Wij zorgen ervoor dat u gevel weer helemaal schoon is en blijft. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een permanente en niet-permanente coating. Gevelreiniging kan op diverse manieren worden gedaan. Wij hanteren voornamelijk goedwerkende technieken zoals hoogdruk reiniging, stoomreiniging of ouderwets met de hand.

Veel gevels zijn onderhevig aan vervuiling veroorzaakt door auto’s, vliegverkeer en de industrie. Een vuile gevel ziet er vaak grauw en onverzorgd uit. Dat is zonde. Want een schoon gebouw is toch een goed visitekaartje voor eventuele klanten. Maar ook de gevels van woningen en appartementencomplexen maken wij grondig schoon.

Milieuvriendelijke werkwijze gevelreiniging

Gevelreiniging verzorgen wij op een milieuvriendelijke wijze. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld speciale opvangmatten voor het opvangen van lekwater. Nadat wij uw gevel(s) hebben gereinigd, kunnen wij indien gewenst de gevel coaten. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden. Wij hebben alle producten hiervoor in huis die gemaakt zijn op milieuvriendelijke basis.

Meer informatie over gevelreiniging

Wilt u meer informatie over onze gevelreiniging? Of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder of komen snel bij u langs.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman