• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Straatwerk reinigen

Butter Facilities beheerst de juiste methodes en technieken om alle soorten straatwerk te reinigen. Uw straatwerk zal hierdoor weer als nieuw lijken. Het reinigen van straatwerk zorgt voor een positieve impuls aan iedere locatie. Van stoeptegels tot natuursteen en exclusief marmer; het resultaat is altijd een perfect schone straat.

De meeste bevuilde straten krijgen wij brandschoon

Door het wispelturige klimaat in Nederland krijgt uw straatwerk veel te voorduren. Met onze hoogdrukmachine reinigen wij uw straatwerk met een druk tussen 60 en 230 bar. Hiermee krijgen wij de meest bevuilde straten weer brandschoon. Tijdens het reinigen van straatwerk pakken we de meest voorkomende vervuilingen aan. Denk aan grauwsluier, algen en mos, groene aanslag en olie- en vetvlekken.

Reinigen van straatwerk op diverse locaties

Butter Facilities wordt regelmatig ingeschakeld voor het reinigen van straatwerk op marktpleinen, winkelgebieden, openbare ruimtes, bedrijven en parkeerplaatsen. Wij staan ook voor u klaar voor extra grondige straatwerk reiniging als het gaat om oliesporen of calamiteiten. Voor klanten die een jaarlijks terugkomend onderhoud verlangen maken wij graag een speciale prijs.

Voor meer informatie over het reinigen van straatwerk neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder of komen bij u langs.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman