• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Extra services

Naast onze uitgebreide schoonmaakdiensten bieden wij ook extra services aan op gebied van reiniging en vuilbestrijding. Maar ook klein onderhoud aan openbare of particuliere panden is bij ons een mogelijkheid. Het komt regelmatig voor dat klanten van meerdere diensten gebruik willen maken. In dat geval maken wij graag een totaalpakket op maat voor u tegen een interessant tarief. Vraag gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Dakgoot reiniging

Door uw dakgoot jaarlijks te laten reinigen voorkomt u een hoop problemen. De dakgoot is namelijk een verzamelplek van flink wat vuil zoals bladeren, takjes, slib en gruis. Zodra het water hierdoor niet meer goed kan worden afgevoerd, bestaat het risico dat de dakgoot zal overstromen. Dit tast uw gevel, kozijnen en schilderwerk ernstig aan doordat een lekkage binnenshuis kan ontstaan. Wij verzorgen graag voor u de dakgootreiniging. Dat kan jaarlijks periodiek of gewoon wanneer dat u het beste uitkomt.

Spinbestrijding

Heeft u last van spinnen en zitten uw kozijnen onder de spinnenwebben en spinnenresten? Wij hebben volop ervaring in het bestrijden van deze ongemakken. Spinbestrijding passen wij toe in bedrijfspanden, woningen, trappenhuizen, gevels en houtwerk. Bovendien garanderen wij dat als u jaarlijks vanaf de maand maart uw pand laat besproeien met ons milieuvriendelijke middel, u geen spin meer zal zien. Spinbestrijding kan bij ons op jaarbasis tegen een gunstig tarief, of gewoon wanneer u daar behoefte aan heeft.

Rioolverstoppingen

Rioolverstoppingen zijn vervelend en ontstaan regelmatig. Butter Facilities helpt u er snel en efficiënt van af. Wij ontstoppen alle rioleringen met een hoge druk machine. Vervolgens gebruiken wij een speciale veer machine om het riool weer helemaal schoon te vrezen. Soms ontstaat een rioolverstopping door een technisch defect in uw afvoer of riolering. In dat geval kunnen wij ook de noodzakelijke reparaties of onderhoud voor u uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden.

Lichtbeheer

Heeft u een kapotte lamp in uw pand en moet deze zo snel mogelijk vervangen worden? Wij helpen u graag met onze lichtbeheer dienst. Neem contact met ons op en wij staan wanneer het u uitkomt met vervangende verlichting bij u op de stoep. Is er iets kapot aan de verlichting? Ook dan helpen wij u met reparaties of onderhoud.

Gladheidbestrijding

Tijdens de wintermaanden kan het soms behoorlijk vriezen en ijzelen. De wegen worden hierdoor gevaarlijk glad. Hierdoor ontstaan ongelukken en vertragingen. Gemeentes zetten vaak eigen strooiwagens in voor de straten. Maar bedrijventerreinen, scholen, entrees, trappenhuizen en andere instellingen vallen hier niet onder. In dat geval kan u rekenen op de gladheidbestrijding van Butter Facilities. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Heeft u interesse in één of meer van de bovenstaande extra services? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman