• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Lift reinigen

Voor het reinigen van uw lift bent u bij Butter Facilities aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij de reinigen van liften in woon- of kantoorruimtes in de regio Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en de Gemeente Haarlemmermeer.

Miljoenen mensen maken dag in en dag uit gebruik van de lift. Een schone en veilige lift is daarom erg belangrijk. Een vervuilde of vieze lift geeft al snel een onveilig en onprettig gevoel. Wij helpen uw lift te reinigen en de brandveiligheid van de liften optimaal te houden.

Meer dan alleen liften reinigen

Onze ervaren schoonmakers reinigen liften op jaarbasis of periodiek. Daarbij nemen zij ook de onderhoud van de liftschachten, liftputten en de machinekamers voor hun rekening, mocht dit gewenst zijn. Ons team is gecertificeerd door het liftinstituut. U kan er van uit gaan dat het reinigen van de lift bij ons accuraat, veilig en grondig gebeurd. Daarbij houden wij ook oog op een zo milieuvriendelijke reinigingsmethode.

Veilige én schone lift

Bij Butter Facilities zorgen wij in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en de Gemeente Haarlemmermeer niet alleen voor een schone lift. Een veilige en bedrijfszekere werking van de liften is minstens zo belangrijk. Onze ervaren mensen zijn inzetbaar voor het schoonmaken van de liftkooi, de binnenzijde van de deuren, deurgrendels, de liftput en de machinekamer. Bij de combinatie van het reinigen van de lift en regelmatig onderhoud kunnen wij een speciaal tarief hanteren.

Meer informatie over het reinigen van liften

Wilt u meer informatie over het reinigen van liften door Butter Facilities? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs of geven u antwoord op uw vragen.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman