• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Industriële reiniging

Butter Facilities verzorgt industriële reiniging van liften in winkelcentra en woon- of kantoorruimtes. Iedere dag maken miljoenen mensen gebruik van de lift als transportmiddel. Een schone, veilige lift is daarom enorm belangrijk. Een vieze of rommelige lift zorgt voor een onprettig en onveilig gevoel. Een goed onderhouden lift helpt daarbij ook de brandveiligheid optimaal te houden.

Industriële reiniging van liften

Met onze industriële reiniging voor liften zorgen wij jaarlijks en periodiek voor het onderhoud van liftschachten, liftputten en de machinekamers. Onze specialisten zijn allemaal gecertificeerd door het liftinstituut. Zij zorgen ervoor dat de industriële reiniging van liften snel, veilig, efficiënt en op een milieuverantwoordelijk wijze gebeurt.

Onderhoud en reiniging van de lift

Butter Facilities zorgt niet alleen voor een mooie, schone lift. Maar ook voor een veilige en bedrijfszekere werking. Onze vakmensen zijn ervaren in het reinigen van de liftkooi, de binnenzijde van de deuren, deurgrendels, de liftput en de machinekamer. Naast de industriële reiniging kunnen wij ook klein onderhoud verrichten. Door de reiniging en onderhoud te combineren kunnen wij een speciale prijs hanteren voor onze opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie over onze industriële reiniging? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman