• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Calamiteiten service

Bij waterschade of brandschade kunt u rekenen op onze calamiteiten service. Bij schade door water of brand staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij zijn snel ter plaatse zodat wij mogelijke gevolgschade direct helpen te beperken. Denk aan adequate hulp bij ondergelopen kelders, parkeergarages of liftschachten. Of waterschade ontstaan bij het blussen van een brand. Onze calamiteiten service specialisten staan voor u klaar.

Adequate hulp bij waterschade

Bij waterschade ontstaan vaak gevolgen zoals schimmelvorming, roest en aantasting van de constructie. De gevolgen van geabsorbeerd vocht zijn vaak groter dan de waterschade zelf. Daarom helpen wij u ook bij waterschade het pand en de inventaris te drogen met professionele droogapparatuur. Indien gewenst bieden wij een compleet dienstenpakket bij waterschade herstel, drogen, reconstructie, reiniging en onderhoud.
Lees meer over waterschade >

Directe actie bij brandschade

Brandschade vraagt altijd om een directe actie. U kan bij brandschade rekenen op de snelle inzetbaarheid van Butter Facilities calamiteiten service. Onze experts bieden eerste hulp bij brandschade zoals het afschermen van delen waar instortingsgevaar dreigt, het afvoeren van bluswater, het drogen en ventileren van ruimtes, de eerste opruim en afvoerwerkzaamheden en het dichten van het pand.
Lees meer over brandschade >

Gladheidbestrijding

Tijdens de winter kan het soms erg vriezen, sneeuwen of ijzelen. Het wegdek en de straten worden hierdoor glad. En dat brengt risico’s met zich mee zoals ongelukken en vertragingen. Gemeenten zetten dan hun eigen strooiwagens in. Maar bedrijventerreinen, scholen, entrees, trappenhuizen en andere instellingen vallen hier niet onder. In dat geval kan u onze gladheidbestrijding inschakelen. Wij staan direct voor u klaar! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie over onze calamiteiten service?

Voor meer informatie over onze calamiteiten service staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Heeft u waterschade of brandschade? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons direct op telefoonnummer: 020 218 2891.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman