• info@butterfacilities.nl

voor

Informatie bel 020 218 2891

Graffiti laten verwijderen

Voor het grondig verwijderen van graffiti bent u bij Butter Facilities aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het verwijderen van graffiti op muren, garagedeuren en fietsenstallingen. Want wat voor één een kunst is, is voor de ander een vorm van vandalisme. U kunt op onze ervaren schoonmakers rekenen die werken met de meest krachtige reinigingsmethoden waardoor van de graffiti geen spoor meer overblijft.

Brandschone muren na verwijderen graffiti

Graffiti verwijderen is vaak een tijdrovende en vooral intensieve taak. Niet iedereen heeft hiervoor de juiste middelen in huis. Butter Facilities heeft dat uiteraard wel. Daarnaast beschikken wij over de nodig kennis en ervaring als het gaat om de reiniging van graffiti. Ons team zorgt ervoor dat er geen resten of schaduwen achterblijven. Wij werken in verschillende etappes met een hoge druk reiniging om alles perfect schoon te maken.

Veilig en milieubewust graffiti verwijderen

Bij het verwijderen van graffiti houden wij in alle opzichten rekening met het milieu en een veilige aanpak. Soms komt het vaker voor dat uw pand bezocht wordt door graffiti artiesten. In dat geval kunnen wij de desbetreffende muren voor u coaten waardoor de graffiti nadien makkelijker te verwijderen is. Heeft u last van graffiti en wilt u deze zo snel mogelijk laten verwijderen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Butter Facilities

dude
  • 24/7 inzetbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren schoonmakers

Recensies

“De nauwkeurigheid van schoonmaakbedrijf Butter Facilities bezorgt ons een schoon kantoor en tevreden medewerkers!”.
Javier Nieuwman Javier Nieuwman